Vinttikirppis


Antiikkia, vintagea, retroa. 
Talonpoikaisesineitä, huonekaluja, astioita, emalia, peltipurkkeja, tauluja, ruokailuvälineitä, vaatteita, kirjallisuutta, turhakkeita, designlasia yms.
Toisen romu on toisen aarre ♥


Vinttikirppiksen tarina


Vinttikirppis on vanhojen tavaroiden, antiikin ja vintage-esineiden myyntiin erikoistunut putiikki, joka sijaitsee osoitteessa Parosentie 296.


”Olen aina pitänyt vanhoista tavaroista, huonekaluista, vaatteista ynnä muusta sellaisesta”, toteaa Vinttikirppistä pyörittävä Sini Pylkkänen. ”Minulla on myös iso talo ja paljon ylimäärästä tavaraa ja roinaa.. En ole ollut kovin innostunut viemään tavaraa kirpparille myyntiin, koska kylälle on kuitenkin matkaa”. Parosesta kertyy Joutsan keskustaan matkaa 16 kilometriä.

Sini kuuluu paikkakunnalla ja Jyväskylässäkin tunnettuun kauppiassukuun, joten sen kummemmin ei kaupanteko saati asiakaspalvelukaan ole hänelle uusia asioita. Mikseipä voisi pitää pienimuotoista kirppistä kotimiljöössäkin, Sini tuumi ja perusti Vinttikirppiksen. Asiakkaita Vinttikirppiksellä käy laidasta laitaan; ei ole minkäänlaista tyypillistä kirppisasiakasta.
Parosessa järjestetään kirppiksen lisäksi myös kesätapahtumia yhteistyössä muiden tahojen kanssa. Parosesta löytyy ammattitaitoa myös muiltakin aloilta: Sini leikkaa tilauksesta hedelmäpuita, marjapensaita sekä koristepuita. Hän on myös koulutettu ja kokenut järjestyksenvalvoja.


Uimaniemen kylässä vuodesta 2003 Parosessa asunut Sini toteaa näin: ”Meidän kylällä on paljon kaunista luontoa retkeiltäväksi sekä puhdasvetisiä järviä ja lampia souteluun ja uimiseen. Myös sieni- ja marja-apajia on! Jos ostokset ovat mielessä suosittelen Design Pylsyä, Vinttikirppistä ja Hankaan kesätoria.”


Vinttikirppiksen aukioloajat löytää parhaiten Facebookista:


tai soittamalla Sinille p. 040 7410 681

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti